Om Peter Reivall

När jag kom tillbaka till skolvärlden efter flera år i näringslivet såg jag att mina elever förstod lika lite om bokföring som jag själv en gång hade gjort. Problemet låg i att eleverna inte förstod bokföringens grunder.

Där och då föddes idén om bokföring som liknande mina erfarenheter från näringslivet. Mina elever förstod plötsligt hur allt hänger ihop och kunde lära sig hur bokföring faktiskt fungerar. Jag har sedan dess undervisat denna metod istället för den traditionella.

Trots utmaningen i att förändra etablerade arbetssätt har det varit omöjligt sluta. Metoden vinner mark och jag har haft de mest nöjda eleverna genom åren.

Peter Reivall, civilekonom och pedagog, grundare av Saldosystem-metoden.

 

Om Saldosystem

Saldosystem bildades 1987 och har under 30 års tid utbildat företagare och studenter i bokföring och övrig företagsekonomi.
Från 2017 sker vår försäljning och vidare utbildning genom Svenska Saldoteknik Ef och Beegleton AB, men vi är fortfarande samma personer som arbetar med sidan.

Vårt sätt att utbilda skiljer sig från andra och är bevisat framgångsrikt.

Vi finns i Skara och Norrköping. Våra kurser är tillgängliga online, på DVD samt i fysisk form på olika platser i Sverige.

TILL KURSEN
  • ”Peter Reivall har i många år arbetat med det som många upplever krångligt: bokföring och redovisning. Som jag upplever det har han med sin metod gjort bokföringen lättare att förstå.”

    Harry Goldman, VD för Svenska Nyföretagarcentrum